Particulieren

Gezin

BA Familiale Verzekering

Deze verzekering vergoedt de schade waarvoor u in uw privé-leven burgerlijk aansprakelijk bent en als die schade aan een derde veroorzaakt is buiten uw contractuele verplichtingen.

Ongevallenverzekering

Persoonlijke Ongevallenverzekering is een persoonsverzekering die de lichamelijk schade dekt na ongevallen thuis, in je tuin, tijdens het sporten of als je een hobby beoefent.

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering of ‘begrafenisverzekering’ is een verzekering die de kosten van een begrafenis of crematie dekt. Ook de praktische zorgen omtrent een overlijden zullen worden weggenomen door de verzekeraar.

Reisverzekering

Reisverzekering voor al uw reizen wereldwijd of in Europa. Jaarcontract of tijdelijke contracten op maat. Optie annulatieverzekering en bagageverzekering zijn mogelijk. Kies de reisbijstand die bij je past.

Rechtsbijstandverzekering

Waarom een rechtsbijstandsverzekering belangrijk is? In sommige gevallen zal een verzekeraar enkel tussenkomst verlenen wanneer de verzekerde de schade veroorzaakt, nooit wanneer hij schade lijdt. De rechtsbijstandsverzekering zal de schade die de verzekerde geleden heeft, trachten te recupereren bij de aansprakelijke derde.

Schengen Reisverzekering - Online afsluiten

Een reisverzekering die voldoet aan de vereisten om een visum te bekomen om in de Schengenzone te reizen. Tijdelijk contract voor buitenlanders die in de Schengenzone of de EU reizen.

Dierenverzekering Hond en Kat

SantéVet is een verzekering die een deel van de dierenartskosten (honden en katten) en chirurgische kosten in geval van een ongeval of ziekte terugbetaald.

Cyberverzekering

De Cyberverzekering is de verzekering voor het gezin bij cyberpesten, hacking, phishing en online oplichting.

Evenementen­verzekering

Organiseert u een fuif/galabal, een groepsreis, een tentoonstelling, een tornooi, een kamp, een kerstmarkt of halloweenfeestje? Verzeker dan uw event via Event Safe.

Verzekering Au Pair

Komt er een Au Pair een tijd bij u wonen, dan is een bijstandsformule Au Pair Assistance de juiste verzekering. De Au Pair-verzekering zorgt voor de bescherming bij medische problemen.