Reisverzekering

Reisverzekering voor al uw reizen wereldwijd of enkel in Europa.

Jaarcontract of tijdelijke contracten op maat.

Optie annulatieverzekering Nogo, bagageverzekering, tijdelijke omnium voor je auto zijn mogelijk om aan je contract toe te voegen. Tevens kan je een annuleringsverzekering afsluiten voor al je reizen van het jaar.
Ook de pechverhelping voor de auto, mobilhome of caravan zijn mogelijk.

Onze partners zijn Europa Assistance, Allianz Assistance, Baloise en AXA Assistance.

Reisverzekering

Tijdelijke (1 reis) of jaarlijkse verzekering voor al uw reizen. Deze reisbijstandsverzekering biedt u zowel medische bijstand als reisbijstand tijdens uw verblijf in het buitenland. Er bestaan ook specifieke reisverzekeringen zoals de skiverzekering. Ook een bijstand voertuig kan toegevoegd worden.

Annulatieverzekering

Een reisverzekering om u in te dekken tegen alle onvoorziene omstandigheden. Hierin kunnen reserveringswijzigingen, kosten van uitstel van de reis of de annulatie verzekerd worden.

Online afsluiten

Bagageverzekering

De bescherming van de inhoud van uw reiskoffer tijdens uw reis.

Pechverhelping Auto - Moto - Mobilhome

De bijstand voor uw voertuig bij pech en ongeval. Afhankelijk van de formule dekking in onze buurlanden of in heel Europa.

Tijdelijke Omnium

De tijdelijke omnium is de verzekering die je nodig hebt als je met de eigen wagen of die van iemand anders op vakantie vertrekt. Je wagen is gedekt voor schade door brand, diefstal, glasbreuk, natuurrampen en zelfs eigen schade.

bereken je premie

© 2024 RVL - Verzekeringen - Alle rechten voorbehouden