Fiets­verzekering

Kies voor uw fiets, plooifiets, elektrische fiets, mountainbike, speed pedelec of koersfiets de juiste verzekering.

Een fietsverzekering is een verzekering die uw fiets en uzelf beschermt tegen schade en diefstal. Er kan gekozen worden voor een BA en/of Fietsomnium. Zo is een diefstal en/of schade aan u of de fiets gedekt via deze verzekering. In uitbreiding op deze verzekering is er een bijstand voor mechanische en technische pech (bijstand fiets).

Als zwakke weggebruiker is het mogelijk een waarborg voor uw lichamelijke ongevallen met de fiets te verzekeren. Zo verzekert u de letselschade als gevolg van een verkeersongeval of een verkeerde val met uw fiets.

BA Fiets (Burgelijke aansprakelijkheid)

Een BA fietsverzekering is een verzekering die de materiële en lichamelijke schade dekt aan een derde ten gevolge van een ongeval waar u in fout wordt gesteld.

Fietsomnium

Dekking van de fiets in diefstal, poging tot diefstal en materiële schades. Inclusief bijstand in België voor mechanische en technische problemen.

Rechtsbijstand

Juridische geschillen met betrekking tot uw fiets.

Lichamelijke Ongevallen

U zelf als fietser beschermen bij een ongeval of een valpartij. De medische kosten (hospitalisatiekosten en ambulante kosten), blijvende invaliditeit en overlijden kunnen verzekerd worden via deze waarborg.

Fietsbijstand

Bij een probleem met uw fiets door een ongeval, pech of diefstal kan u beroep doen op uw fietsbijstand.
Voorbeeld: fiets gestolen, lekke band, platte batterij, …

© 2024 RVL - Verzekeringen - Alle rechten voorbehouden